wie o wie
ik ga weer eens proberen
niet te rijmen ...... te poëten
en zo ga ik eens lekker
slijmen ...... overdreven vriendelijk doen
want anders val ik buiten de
boot .....naast me kano
belandt in een vieze
moddersloot ....een stinkende poel
zit onder 't kroos als ik
bovenkom ...... weer adem hap
en dat staat een beetje
stom .....ietwat ridicuul
't lukt me niet ik voel
verdriet ..... huil me ogen uit me kop
poëetles volgen bestaat zeker
niet ..... kun je niet leren mot in je zitten
wie springt er voor me in de
bres ..... helpt me een handje?
en haalt me nou es uit de
stress ..... drukkende gespannenheid ?
zucht ......ff blazen
dit lijkt wel een
klucht ......dat is het dus niet!
20 augustus 2011
wervelende regenboog ......
spiralende kleurenkromming
'k wou dat ik er niet om
loog .......de waarheid geen geweld aandeed
'k maakte van mijn hart geen
moordkuil 'k heb me gevoelens vrij uitgesproken
en maak er tevens geen woorden meer
aan vuil....... 'k hou op met zwammen.....
zie nu de wereld voor een doedelzak aan
ik zie ze vliegen
jullie verwensen me vast naar de maan
ik ga al....doei!!!!