Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
niet geaccepteerd door je eigen blo
ik weet het even niet
wat ik moet met jou
wat we hebben is zo mooi
het was als een sprookje
maar in elk sprookje
heb je de slechte heks of tovennaar
in dit geval beide
jouw ouders vertolken
de slechterikkken in dit verhaal
zo komt het over
je liegt en bedriegt
omdat zij niet accepteren wie je werkelijk ben
je wil niet vertellen
over onze liefde
dus ik zal nooit je wortels leren kenenn
broer en zus
het zullen vreemde blijven
maar lief als jij dat zo wenst
als jij zo wil leven
zal ik zo met je leven
want ik ben verliefd op jouw
niet op je familie
noch je broer of zus
jij stal mijn hart
dus twijfel niet aan mijn liefde
als ik zeg dat ik voor je ga
Reacties op dit gedicht
dangerous mind vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
trucker klaas
:
Dinsdag, augustus 23, 2011 08:47
de kastdeur is nog zwaar :(
sterkte ,klaas
Over dit gedicht
Auteur:
dangerous mind
Gecontroleerd door:
Marina
Gepubliceerd op:
23 augustus 2011
Thema's:
[Homoseksualiteit]
[Familie]
[Gemis]