Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
MAMMA
kon ik je nog maar een keer
je wang strelen
de droogte van je lippen
bevochtigen
met een doekje
mij aangereikt door
een mens dat ik nu haat
maar het is niet eerlijk
die haat behoort
haar niet toe
het is niet haar schuld
dat je ziek bent
het is niet haar moeder
die hier ligt
te sterven
en pijn te verdragen
als was het een
tonnetje water
dat je altijd droeg
naar de wasmachine
van vroeger
maar nu is het later
ik ga je nu al missen mam
en probeer nog een kus
van je wang te stelen
maar je hoofd draait de
andere kant uit
je wilt geen afscheid
dat je einde
al een einde is
je wilt me sparen
maar snap verdomme dan
dat ik je nu na al die jaren
zonder die ene kus
nog steeds mis
Reacties op dit gedicht
klapdoos vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
klapdoos
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
23 augustus 2011
Thema's:
[Houden van]