waarom als het afgesloten is
wil ik niet jullie kant op kijken
waarom kan ik niet stoppen
met ons te vergelijken
waarom schrijf ik over jullie
dit gedicht
en zie ik zo vaak haar gezicht
heeft het me dan zo geraakt
van binnen
draag ik dit mee
tot in mijn graf
was het dan toch belangrijk voor me
wat jij me gaf?
want ik weet zeker
ik hou niet van jou
maar het zou beter zijn
als ik er niet meer aan denken zou