Ik zou willen dat je me een kijkje liet nemen
Gewoon even tussen de gordijnen door
Ik zou je echte gevoelens bekijken
Zonder dat ik ook maar 1 ding verstoor
Ik zou je niet willen veranderen
Je bent mooi zoals je bent
maar je maakt het jezelf zoveel makkelijker
als er iemand is die je kent
Ik wilde je echt leren kennen
Want ik kon nog zoveel meer met jou
Maar als ik je niet echt kende
Hoe kon ik dan zeggen dat ik van je houd?
Ik heb spijt van hoe het is gelopen
Er lag een mooie toekomst voor ons in het verschiet
Nu hebben we allebei pijn
Maar niet alles wat overblijft bestaat uit verdriet
Het is niet dat ik je nu ga vergeten
Ik wil je nogsteeds al het geluk van de wereld geven
Maar het zal nooit meer werken, wij samen
Al was ik het liefst gewoon bij je gebleven