kan je mij vertellen.
wat ware liefde is?
kan je mij vertellen,
hoe ik met jou om moet gaan?
kan jij mij vertellen..
of je Van me Houdt,
kan jij mij vertellen,
of het iets zou worden tussen ons?
kan jij mij vertellen,
waar jij aan denkt?
zo ja...
Kus me dan!!!
dan zal ik jou vertellen,
Hoeveel ik van je hou,
dan zal ik je vertellen,
dat ik jou in alles vertrouw,
dan zal ik jou vertellen,
dat ik alles met je delen wil,
dan zal ik jou vertellen,
dat ik alles met jou zou willen doen en uitproberen,
dan zal ik jou vertellen,
dat er geen wereld zonder jou bestaat,
en wat ik het meest zou doen,
is je vasthouden heel erg lang,
in jou armen liggen tot de zon weer opkomt,
met jou het bed delen,
met jou mijn grootste dromen waarmaken,
en jou terug kussen (L)
Hiermee zal ik je dan zeggen hoeveel ik VAN JE HOU