mijn ziel verloren in een wirwar van gevoelens,
liefde ,verdriet,vriendschap ,lust ,teleurstelling,
mijn ogen dan eens lachend ,dan eens vol verdriet ,
na al die jaren... niets gestild ,
't gevoel dat jij bent diegene
die ik in mijn droom heb ontmoet ,
maar die telkens vlucht ,
zodra ik mijn ogen opendoe !
bees 17