"Hé dolfijn
Je bent het intelligenste dier ter wereld.
Je speelt altijd vrolijk in het water.
Je laat mensen lachen
en lacht zelf je hele leven lang.
Waar haal je deze onuitputtelijke energie?"
"Wel mensenkind,
mijn geheim is geen geheim.
Ik ben zoals jij,
ook al ben ik oud
door mijn lachen
is mijn hart jonger geworden."
"Dolfijntje lief
je bent het teken van vrolijkheid.
Geen komedie, maar oprecht.
Daarom dragen we jou kleine broer
in goud boven onze harten.
Omdat wanneer we triestig zijn,
jou te zien lachen,
ons weer blij maakt."