Oud en bejaard
maar goed van geest
Ben jij hier
tot het laatst geweest
Helaas liet je lichaam
je in de steek
En kreeg je kanker
dat was wat bleek
Na het nieuws
een week terug
Brachten we je naar huis
heel vlug
En op je eigen vertrouwde plek
gaf jij je helemaal neer
En blies je je laatste adem uit
Goh wat snel, maar gelukkig geen lijden meer
Rust zacht lieve mams