stralende sterren vertellen een verhaal
de letters in de lucht
wil ik zingen
maar geen geluid dat ik hoor
de sterren zingen een verhaal
dat ik niet kan horen
want de maan staat
veel te ver
de akoestiek is zwart
de maan verlicht de hemel
die de sterren als een orkest beheerst
ik wil meezingen
maar niemand
die mij hoort
omdat alleen de sterren mogen zingen
en de maan hen kan begeleiden
dus moet ik gewoon als toeschouwer
luisteren naar de
stilte van de nacht.
en zacht hoor ik mijn eigen adem
mijn ogen worden zwaar
het lied heeft het gewonnen
van de vermoeidheid.