soms denk je zijn dromen bedrog?
soms denk je ben ik nou gek of hoe zit dat nou?
soms denk je wat moet ik hiermee aan?
soms denk je of die jou wel zal zien staan?
soms denk je waar heb ik dit aan verdiend?
maar dan denk je ....
ik ben altijd degene die wint,
nog steeds denk ik wel,
dat jij de ware bent,
misschien ben je nu zo,
omdat jij der ook zo over denkt maar het niet onder ogen wil zien,
ik schrok niet van wat je tegen me zei,
ik heb het zien aankomen,
ik ben daarom ook niet boos
is jouw keus toch,
maar ik wil dat je weet,
ik zal niet op je wachten,
ik zal er niks tegen doen,
maar als er boven ons iemand is,
die ons bij elkaar wil hebben,
gebeurt het toch wel,
echt liefdes verdriet ?
nee dat heb ik niet,
ik zou wel willen janken,
maar op de een of andere manier lukt dat niet,
toch blijven ze zeggen
dat je wel iets voor me voelt,
maar lieve sgat als jij zegt dat je dat niet wilt
heb ik er vrede mee ,
want 1 ding is zeker,
Mijn leven gaat toch zeker gewoon door