Hulp.
Schreeuwend, huilend, bloedend,
val ik op de grond
alles draait door
alles draait rond
Mijn geweten en lichaam brokkelt af
tot niets, helemaal niets
het leven is mijn straf
het leven rondom mij bestaat al lang
voor mij niet meer en is dood
ik ga verdomme mijn keuze maken
en ik kies voor de nooduitgang
Al schreewend, huilend en bloedend
ik wil hulp.