Dankbaar ben ik voor jou in mijn leven...
Dankbaar voor de momenten die wij delen..
Dankbaar voor al het moois wat jij mijn hebt gegeven.
Dankbaar voor al de liefde die ik van jou ontvang...
Jij bent diegene waar ik naar verlang...
Een gevoel wat niet valt te omschrijven..
In de warmte ...geborgen van jouw hart...
Is waar ik voor altijd wil verblijven...