Verder uit elkaar
Heeft het vechten zin?
terug willen naar het ooit open begin.
Jij gaat door,
op de dag dat ik bevroor.
Jij gaat van stap op stap,
ik val van trap op trap.
Een kind en nu ook trouwen,
terwijl ik steeds hetzelfde opnieuw moet bouwen.
Je zwangerschap, wist ik als laatste
van het gezin en alle naaste.
Je wist niet hoe je het moest vertellen,
ik dacht..... laat gaan, even tot tien tellen.
Je aanzoek, vele voelde de voorpret, maar dat kon ik niet delen,
Blij heb ik je gefeliciteerd, maar stilletjes gekwetst, het zal me niet verbazen, als ik op "de dag" geen rolletje hoef te spelen.