Van het hoofd op papier
Zomaar opeens in je gedachten
Midden in de nacht
Komt er een gedachte in je hoofd
laat je niet meer los
raakt er door verdoofd
Je hebt het al klaar denk je,onthouden
Maar je bent de klos
Zet het nu ook meteen op papier
Je blijft er anders toch maar mee lopen
En moet je je slaap mee bekopen
Goed in de loop van de dag
Maak je de tijd
Schrijf het van je af
En is je hoofd weer leeg
en van deze gedachtes bevrijd
de volgende nacht zullen we wel weer afwachten
of er iets moois komt in mijn gedachten.