Het donker van de nacht is weer verdwenen.
Het is weer een nieuwe dag.
Een dag die er nog nooit eerder was.
een dag die je kunt indelen zoals jij dat zou willen.
Geniet van deze dag ,want die komt nooit meer terug.
Morgen heb je spijt dat je deze dag niet geleefd hebt.
Morgen is vandaag gisteren.