Een nieuw jaar
Een nieuw beging
Je hebt geproefd van het leven
Het werk wat je wou als kind
Je hebt doel 1 al bereikt
Maar school die van je wint
Nog even spelen, nog even kind
Let nou eens op, je weet wat je der mee wint
Stap 1 is gezet
Nu nog de rest
Leer rekenen, en verbeteren
Spreek de taal, zo vloeiend als allemaal
Leer een beetje Engels, zodat je het haal!
Gooi die opleiding nou niet weg, je redt het wel, als je je maar niet verzet!
Zet je wekker op de goede tijd, en maak jezelf nou niet wijs.
Je komt toch voor het onderwijs?
Overdag ben je een scholier, en s avonds nog net geen koerier
Speel het spelletje maar gewoon mee
En speel het spel voor 2