Draaikont door consequenties
verlies mezelf in want, omdat
mijmer over maren
bezwaren, wat anderen ervaren
en wat ik nou moet doen
Weet ik, het is dit!, dan doe ik dat
verwar daar met hier
boven met beneden
twijfel over twijfelen
verzand in moeilijkheden
De keuze laat ik hangen
ik kies een compromis
want wat ik ga verwachten
krijg ik dan toch liever niet