Droom ik om te leven..
Of leef ik om te dromen..
Deze 2 zullen nooit volledig gelijk aan elkaar kunnen zijn
Zoeken, vluchten, angst...
Maar waarom zijn wij dan niet samen
Mijn soulmate, JIJ!
Alleen jij maakt mijn leven compleet
Ik weet dat al vanaf t begin
Ik mis je! en heb spijt van alle tijd en pijn
IK hou van jou me meisje!
Vannacht ben je bij mij :-$