Schatje! waar ben je toch?
Ik mis je, jij mooie vrouw
Zoveel te vertellen en vragen
ZOveel misverstanden en spijt
Alsof je teksten door een filter niet eens hebt ontvangen
Ik werdt toen nog zieker, tot niets in staat
Een belletje was al teveel
Ik was niet in staat om jou echt te voelen
Me laatste kracht was voor dat ik jou nog zag
Ik hield me groot, kon niet meer geven dan alleen mijn aanwezigheid en wat loos gedrag naar jou toe
Voelde alleen nog pijn, behalve dat k bij jou kon zijn
Wist nog niet wat ik je over me kon vertellen
Na zware jaren, als medisch wonder hersteld
Dokters zien het als een complex wonder geval
Maar ik had een goede reden
vechten voor jou met me engeltjes bij me
Hoe gaat het met je?
Moet ik me zorgen maken?
Waar ben je, wat doe je?
We hadden altijd belooft:
Ik laat je niet gaan
Ik hou altijd van jou
Nu nog! Ik mis je!
Je bent de enige vrouw die
mij dat ene gevoel kan geven
hooggevoelig en kracht
Je zit in me hart en ziel
Ik hoop dat je me nog voelt
Ik wil je graag weer zien lachen
Je mooie ogen die me alles vertellen
Ik hoop dat je reageerd
Zodat we weer heel en compleet zijn.
Soulmates ;-)
Hoe lang moet ik nog wachten
Ik wil met je delen mijn krachten
Kus, voor de enige vrouw waar ik echt van hou