Twee jaar waren wij gelukkig samen
We lachte, we huilden en we deelde de tranen
Ik voelde me fijn bij je
want bij jou kon ik me zelf zijn
Toen ging je ging op vakantie, en ik mocht niet mee
Toen je terug was en ik naar wat foto’s keek
Zag ik dat je met een ander was, je ging vreemd..
Je zei dat je van me hield
En toch maakte je het uit
Je wou na denken, en dan weer verder met me
Ik gaf je tijd, ik liet je met rust
En nu wil je me niet meer terug?
Ik ben kapot, kapot van verdriet
Want jou vergeten dat kan ik echt niet!
Ik mis je..