ik Geniet ervan
je glimlach
wanneer je mE aankijkt
elke dag
samen zijn We gaan lopen
maar nu wordt alles vaag
vlEkken Links en rechts
wat doe je met me vandaag
vuurrode wangen
ik schaamDe me diep
je pakte zachtjes mIjn hand
deed toen net of ik sliep
misschien is het een obsessie
en Ga ik wat te ver
zet de hoofdletters achter elkaar
en dat is wat jij bent..!