voer mij naar de nachtelijke angsten
van het niet te bestane
leven dat wel kan bestaan
in de angsten
die spoken door mijn hoofd
maak mij niet bang in het donker
ik vertrouw op jou
en je hebt het mij beloofd
voer mij naar het licht van de zonnestralen
zodat het heel gewoon warm in mij wordt
en dat ik de stralen van de zon
naar beneden ging halen
ik wou dat ik dat kon
dromen mag je als ieder zoveel
maar vergeet daardoor je leven niet
want als de angst het overwint
grijpt die angst je naar de keel
en geen mens die jouw gevoelens ziet.