Voorheen was ik zo verdrietig
Eenzaam
Vond dat ik te weinig aandacht kreeg
Van de mannen
En nu
Vanuit het niets
Eentje
Hij vind mij al heel lang leuk
Zo komt het in ieder geval op me over
Ik vind hem aardig
Maar meer niet
Helaas
De tweede
Ik vind hem al heel lang leuk
Tot ik hem wat beter lerede kennen
En merkte dat hij is getrouwd
En juist nu
Zoekt hij heel veel contact
Complimenten aan alle kanten
Wat heb ik daar nou aan?
Krijg ik aandacht van een man die ik leuk vind
Kan het niet
Want een getrouwde man?
No way...
En de derde
Dat zie ik dan wel gebeuren
Situatie is wat vreemd
Maar een jongen als hij
Kan ik wel gebruiken
We kunnen samen lachen
Maar ook serieus doen
Ja, dat kan wel
Ziet hij de mogelijkheid ook?
Al die mannen
Tot zoveer mijn eenzaamheid
Mijn tekort aan aandacht
Maar nu lijkt het me wat te veel
Wat wil ik nou he
Zeikerd die ik ben..