15 jaar geleden was onze trouwdag..
het blijft een byzondere dag..
die je nu al voor de 2de keer niet meer beleven mag..
We missen je nog elke dag..
de liefde die je gaf..
maar ook je lach..
die niet iedereen vaak zag..
Sta uiteraard even stil bij deze dag..
bekijk wat foto's met een glimlach..
dan kijk ik naar je zoons,en zie in hun soms jou gedrag..
het zijn goeie jongens, waar je heel trots op wezen mag..
..Lieverd we houden van je..
xxx