Waarom ben je zo’n harten breker
Het ene moment liggen we naakt in bed
Het andere moment betekende het niks
Wat gaat er mis
Waarom ben je zo’n harten breker
Is dit de les die ik moest leren over vrouwen
Je geeft ze alles en dan is het klaar
Wat kan ik nog doen
Waarom ben je zo’n harten breker
Spreek je wel de waarheid of is er iets
Ik wil het van je horen want ik ben kapot
Wat was er niet goed
Waarom ben je zo’n harten breker
Je bent te druk in je hoofd en ik geef je de ruimte
Maar moet je mij daar nu zoveel pijn voor doen
Wat gaat er nu gebeuren