als ik morgen wil verschijnen
voor jouw ogen o zo mooi
zal de dageraad verdwijnen
en zitten wij in de duisternis
in een liefdeskooi
samen kussende en strelende
vingers en handen aan elkaar
elkanders lichaam samen delen
want de liefde die is daar
waar de zuchten langzaam smelten
tot een waas van liefdeslucht
waar de zweet verdampt als water
en gezwind door de wind
vlucht
door de avondlucht
zo zal ik jou beminnen
mijn lief?