Ik heb geen vrienden,
niet hier en niet thuis.
Waarom moest ik dit verdienen,
dat is toch niet pluis?
Iedereen hoort bij een groepje,
soms denk ik ‘een groepje hoor ik daarbij?’
Ik ben net een zak met één snoepje,
en als ik het vraag aan een groepje,
dan negeren ze mij !