de tranen van verdriet
de lach van onzekerheid
de ogen zo sterk
juist voor deze strijd
de strijd tegen tranen
de strijd tegen verdriet
de strijd gaat boven alles
ookal zie je het niet.
de tranen die vloeien
de lach die verdwijnt
de ogen zo rood
omdat het schrijnt
ik wil geen tranen
ik wil niet huilen
ik geef om je
en zou het niet willen ruilen.