Afscheid nemen bestaat niet
dat is toch wat ze uitleggen
Waarom doet het dan zo een verdriet
dat we jou niets meer kunnen zeggen
We praten wel tegen je de hele dag
en weten wat je reactie zou zijn
Maar je stem horen is iets wat niet meer mag
en dat doet het allermeeste pijn
Afscheid nemen zou toch niet bestaan
want je zit voor altijd in onze gedachten
Maar toch ben je weggegaan
en kunnen we niet meer op je wachten
We voelen de herinneringen in ons hart
en denken terug aan een mooie tijd
Maar wij maken nu een nieuwe start
en jou zijn we voor altijd kwijt
nadat we voorgoed afscheid namen...