Nacht,
Tis t eind van de dag,
de zon gaat onder.
Ook al wil je nog zo graag dat hij nog even blijft,
wordt de dag opgeeist door de duisternis.
Door duisternis omgeven denk je nog even na over de dag,
de dag die zonodig moest voorbij gaan.
Dan gaan de gedachten door je heen,
heb ik alles goed gedaan tot nu toe in t leven?
Stilte,
door de vele gedachten heen was t op eens stil.
Je hoort de duisternis op je afkomen,
maar blijft rustig liggen.
......t is alleen maar nacht,
een nacht net als de voorgaande nachten.