ik heb geen zin
ik wil niks zien
er was geen begin
wat ik wel moet aanzien
ik wil hier blijven
diep in slaap
hoe kan ik het beschrijven???
zoals een winterslaap
met een autopiloot knop
want van binnen
ben ik doodop
en kan niks verzinnen
om wakker te worden
in realiteit
en hoe ik weer ben geworden
is de keiharde feit