Littekens vertellen elk hun verhaal,
elk hun gevoelens op het moment dat ze gemaakt werden.
Ze laten een verleden zien, een persoon, een gebeurtenis.
Ongewild, maar toch.. telkens komen beelden terug
als littekens worden aangeraakt,
gevoelens, gedachten, ze doen pijn, overheersen je...