Verdriet weerspiegeld de pijn en gemis...
In deze wereld niet langer tastbaar..
Diegene voor altijd in jou hart bij jou is..
In herrindering dragen je ze bij...
Verdriet zal slijten...
Tijd keert het tij...
Er komen betere dagen...
Er zijn mensen die van jou houden...
Die zullen er zijn om deze last van het verdriet helpen te dragen.
Het gevoel van pijn met jou delen...
Helpen de wond van verdriet te helen.
Zij zullen altijd aan jou denken.
Er voor jou zijn...
Om een helpende hand te schenken.
Jij zal nooit alleen staan...
En door zijn moeilijke periode heen slaan