Woorden en zinnen zijn pijnlijker dan je denkt
Ze raken me op plekken die ik nooit heb gekend
Je maakt een grapje, eet een patatje
Noemt me lieverd en schatje
Maar ondertussen maak je me helemaal kapot
_
Duizend bommen en granaten
Komen op me af als stromend water
Sleuren me mee naar het allerdiepste dal
Er is geen vliegtuig, geen stoomboot,
Er is niemand die me nu nog redden zal
_
Ik weet, er is iets groters om me druk over te maken
Maar het zijn nu juist de kleine dingen die mij het ergst raken
Ik heb geen verwering, je komt akelig dichtbij
Je weet niet hoe ik me voel volgens mij
En daarmee maak je me helemaal kapot
refr.
Daar lig je dan, je kijkt me aan
Ik heb liever dat je naar huis toe zou gaan
Maar je kust me lief, je tong gaat naar binnen
Ik heb het gevoel dat jij dit gaat winnen
Maar ondertussen ben ik helemaal kapot
refr. 2x