Als je denkt dat je alleen bent.
Verzwolgen in je eigen eenzaamheid.
Dat niemand je ooit heeft gekend.
Denk dat er altijd iemand op zal staan.
Die de arm om je heel slaat.
Met je noodlot is begaan.
Je het gevoel geeft dat je leeft.
Dat je niet alleen hoeft te geven.
Het leven kan toelachten; liefde geeft.
Weet je bent nooit alleen,
Als men in staat is om liefde te geven.
Hoeft niet altijd, al is het voor even.