In gedachten....
In gedachten ben ik bij jouw...
Voor jouw aan het bidden dat je bij ons mag blijven
In gedachten omdat ik nu al heel veel van je hou !!
Heel vreemd ik zoek de woorden maar ik kan ze niet beschrijven...
In gedachten omdat ik het nog niet kan uitschreeuwen hoe gelukkig ik nu ben...
Tranen en vreugde zijn 2 dingen maar liggen oh zo dichtbij elkaar..
In gedachten omdat ik je alleen nog maar ken..
Wat ik je nu kan geven is slechts een gebaar...
In gedachten loop ik te zingen "zorg maar dat je groter word"
En ik geef je liefde, aandacht en alles wat je maar wil, een leven lang!
In gedachten heb ik het gevoel dat ik al eerder wist van je bestaan!
Tranen van vreugde omdat ik zwanger ben!
In gedachten loop ik op de wolken en fluister stilletjes jouw naam!
Heel stiekem ben ik aan het genieten van jouw ook al ben je nog maar heel erg klein!!
In gedachten...zit ik te denken hoe de omgeving gaat reageren dat wij een baby krijgen
En ergens kan het me niks schelen want ik weet hoe ontzettend dankbaar God ik ben.