Ik ga je verliezen
als het zo doorgaat.
Ik zie je weglopen,
als het zo doorgaat.
Ik zie dat mijn best niet genoeg is,
als het zo doorgaat.
Ik wil niet dat je weggaat.
Ik ben hard aan het werk,
en het lot heeft een hekel aan me.
Het geeft me iedere keer twijfel, en pijn,
want dat nog een keer overleef ik niet.
Dan wil ik niet meer.
Dan is het klaar,
en wordt ik stil.
Ik ga je verliezen
als het zo doorgaat.
En dat mag niet..
Want wij kunnen het lot verslaan.