Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
survivaltips
als een man niet naar je luister dan....
sla je hem bewusteloos neer
of duw je hem van de trap
mep hem tot hij zegt:'dat doet zeer'
en maak af en toe een grap
blijf hem elke weekend slaan
en geef hem niks te drinken
wilt het na een maand niet gaan
dan kun je hem nog verdrinken
laat hem jouw verwennen
door je voeten te laten masseren
en als hij gaat ontkennen
scheld en zeg dan:'krijg de klere'
is het na een jaar geen pret
en wil je het niet meer doen
breng hem een ontbijtje op bed
en geef hem een smakkige zoen
*doe dit thuis nooit na*
*ernstige verwondingen zijn op uw eigen risico*
*de schrijfer-ster is niet medeplichtig aan de(dodelijke) gevolgen*
Reacties op dit gedicht
vanessa-:p vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Dirk Hermans
:
Maandag, april 30, 2012 22:04
mooi
Over dit gedicht
Auteur:
vanessa-:p
Gecontroleerd door:
Erwin
Gepubliceerd op:
12 september 2011
Thema's:
[Ondeugend]
[Troost]
[Genegenheid]