hij doet me zweven
volop herleven
voelen wat tederheid des liefde is
hij doet me lachen, soms eens huilen
in zijn armen kan ik schuilen
en wanneer ik er niet ben?.. één en al gemis
hij doet me zeker voelen
mooi voelen
vrouw voelen
door één enkele blik op zijn gezicht
hij doet me stralen
als miljarden kralen
bij hem
zie ik een toekomstlicht