Signalement
Gezien de aard van de misdrijven;
Diefstal van een schoudertas van een meisje van twaalf jaar,
Ontvreemding van een pinpas van een twee en tachtigjarige oma
Inbraak en diefstal van de gevulde collectebussen van het goede doel
Een driewieler van een vijfjarig jochie afpersen middels een vuurwapen
Een brute overval op de plaatselijke Mac Donald ,waarbij zeven Big Macs,
veertig kip-nuggets en wat wisselgeld zijn buitgemaakt
En het afpakken van lap-top van een gehandicapte rolstoelbestuurder
waarop deze zijn conversatie voerde ivm keelproblemen .....
Volgt hier het vermoedelijke signalement ;
Het betreft waarschijnlijk een manspersoon
tussen twaalf en twintig jaar met een tenger postuur
Met vermoedelijk een luier om tegen zenuwplassen
Een gezicht met veel jeugdpuistjes gezien het veelvuldig
dragen van een gezichtsbedekkend masker
Een zwalkend bovenlijf door een ontbrekende ruggegraat
Een hersenloze gezichtsuitdrukking en zweetloze oksels
Pratend in korte woorden met een soort muppet-piepstemmetje
Al dan niet in gezelschap van een babysitter
Probeer hem niet zelf te overmeesteren omdat het gejank
en gesnotter door merg en been zal gaan,.....
Maar waarschuw de plaatselijke Politie .......