Woorden zijn gevangen
door angst voor wat ik wil
Gegrepen voor ze mijn ziel verlaten
want teruggetrokken door vrees
dat wat ik wens niet kan
Het is het snijdende verlangen
overweldigend en verlammend
Gedragen door zwaarte
en voortgestuwd door leegte
Die de zon verduistert
en Tiamat verdeelt.