er was eens...
een moeder met kracht
niemand had dat van haar verwacht
eerder stond het leven op zijn kop
nu kan het geluk niet meer op
zoveel liefde voor haar kind
die kleine makker word bemind
het jaar was erg zwaar
niemand stond achter haar
vechtend voor haar kind,alleen
iedereen om haar heen verdween
toch bleef ze doorgaan
en nu kan ze het alleen goed aan
haar zoon maakt haar sterk
reikt zich tot god in de kerk
met het geloof en de kleine jongen in haar hart
is zij nooit alleen of verward
samen vormen ze een bijzonder gezin
zij voor haar zoon de beschermgodin
hij voor haar haar held
niet uit te drukken in goud of geld
15-08-2011 de zoon is nu 1 jaar
het eerste jaar is ten einde,klaar
dat betekent een frisse start
want al het verdriet en de eenzaamheid ging haar aan het hart
een nieuwe woning,een nieuw begin
deze vrouw praat geen onzin
niet woorden maar zeker daden
en dat is haar ook maar geraden
want elk kind verdiend liefde en is het vechten waard
een welkom huis,een warm haard
jesse dit sprookje gaat over ons
je kijkt me aan met een frons
ooit kleine man zul je het begrijpen
maar voor nu je oogjes maar even toe knijpen
jou zorgelose leventje en jou prachtige lach
dat is waar mama alles voor doet iedere dag'
kind het was me alles waard
opgeveven ligt niet in mijn aard
want door mijn liefde voor jou mijn jongen
maakt mama hele grote sprongen
wat ben ik toch dankbaar voor jou kleine schat
iik voel het in ieder bloedvat
hoeveel ik wel niet van jou houd
en dat nogmaals in viervoud
mama
never give up my baby