kleine terassjes met groene deurtjes
italie, mijn land met de groen/rode kleurtjes
een menigte mensen staan voor de kraampjes
italie, mijn land met haar zoet/zure braampjes
vrolijke koppels bij het liefdes fontijntje
italie, mijn land met haar Trebbiano wijntje
lasagne,spaghetti en tortilini's
italie, mijn land van bambina's en bambini's
andere culturen op een andere plek
italie mijn land, mijn verlangens maken mij gek