Ooooo dokter
waar bent jij mee bezig
mijn het leven zuur te maken
het was maar een vraag
jij maakt me kappot
en dat zet ik jou betaald
jij wilt me niet doorsturen
terwijl mijn hand dood gaat
de pijn ondragelijk
ik weet, heb het zelf gedaan
maar de hulp heb ik verplicht nodig
nu maar zelf achter de feiten aan
omdat jij het weigerd
ik zet je dit betaald
je bent nog niet van me af
want de klacht komt eraan