Ik reik in de sterren
een verlangende blik,
en tuur in gedachten
de duisternis in
tot ik jou gevonden heb.
Ik zie hoe jouw lach
de mijne ontmoet
en de hemel opklaart
terwijl de zon
langzaam opkomt.
Zo dicht bij jou
stop ik de tijd
en wil niet....
dat vandaag
weer morgen wordt.