Ik ruil mijn pokémonkaarten altijd op straat.
Een meid kwam naar me toe en zei: "Beest"
Ik weet niet waarom ze dat zegt, misschien omdat ze me haat?
Ik trek er niks van aan en ruil verder met de coole kidz hier.
Ruil jij mijn pikachu tegen die rode mier?
Die meid achtervolgd me overal en bekijkt mijn ID.
Ze zegt: "Jij bent te oud, je doet niet meer mee"
Huilend loop ik weg van dit probleem.
Wie wil mijn kaarten? waar moet ik heen?
Het is heftig, ja dat lezen jullie wel.
Ik zoek maar wat kinderen voor een pokémonspel.
- I wanna be the very best, like no one ever was.