Daar ga ik voor.
In de stilte van de nacht,
of verscholen in de muziek.
In beelden op tv,
of zinnen van menselijk publiek.
In het voort bewegen,
van al dat voort beweegt.
Jij bent totaal niet verlegen,
als internet die een update weergeeft.
De vragen blijven nu uit,
het geloven op aan.
En op welk probleem ik ook stuit,
ik zal niet meer stil staan.
Zoals de dag me kracht geeft,
zodat de nacht een eitje wordt.
Denk ik steeds weer anders,
vergroot ik mijn fort.
De oude panden zal ik renoveren,
maar nieuwbouw wordt sterker.
Ik zal elke dag leren,
en werken als en dubbel werker.
Want zoals de bal rolt,
zal het ergens komen.
Zet jezelf op maximum positieve volt,
en leef die dromen.
Knallen van ver of dichtbij,
of speel je liever op safe.
Een paas opzij,
aan jou, is wie ik de bal geef.
Ik weet mijn route,
het is besproken.
Een overtreding dus ik moet boeten,
maar toch in de route weer opgedoken.
Geef me die voorzet,
en ik scoor.
De bal in het net,
de enige droom daar ga ik voor