Ongeneeslijke ziekte
Er woekert rare ziekte door haar lijf en geest,
Vroeger was zij een echte feestbeest
Deze ziekte is wat je niet kunt zien
Dit is wat zij toch niet verdient
Nu word ik door emoties bemand,
Soms heb ik het dit niet meer in de hand.
Ik begrijp het soms niet, je ziet het niet
Mijn hart doet zeer en heeft verdriet
Waarom moet dit op haar pad komen
Zij heeft verdomme nog zoveel dromen
Zij en ik zijn soms zo vol van verdriet
Ondanks alles, zij en ik die er van geniet
Omdat haar dromen nu niet uitkomen
Laat zij haar hart vol met liefde stromen
Vaak kunnen wij ook heel veel geinen
Zodat het zonnetje weer kan schijnen