ik fantaseer,
over de eerste keren.
waar ik wens voor meer.
waar ik kan begeren.
waar hij mij vast houdt
en bemint
en zijn hartslag mij bezighoud,
wanneer hij mij vind.
in zijn armen,
in zijn ogen,
als de kusjes mij verwarmen,
en de tranen niet drogen.
van het vinden,
van de blijheid,
waar liefde zal verblinden,
voor de eeuwige onzekerheid,
{over liefde}